Kop

Welkom

Route Toeristische informatie Natuur Winkelen Overnachten Kunst en cultuur Contact
 
 

Overnachten

De stad Groningen biedt een ruime keus aan hotels, van heel eenvoudig tot zeer luxe. In het stadspark en in omliggende dorpen vindt men campings en camperplaatsen.

Langs de route vindt u voornamelijk meer kleinschalige overnachtingsfaciliteiten. Naast grotere campings zijn er diverse kleine of SVR campings ('kamperen bij de boer'). Het aanbod Bed & Breakfast en logies neemt steeds meer toe en biedt u een aantal unieke locaties met een persoonlijk karakter. Of logeert u toch liever in een pipowagen met uitzicht op de landelijke natuur?

Aan het Schildmeer vindt u een camping met uitgebreide voorzieningen en horeca-voorzieningen. Hier kunt u ook een chalet of stacaravan huren. Dit is natuurlijk een ideale locatie voor watersportliefhebbers en sportvissers!

In zowel de stad Appingedam als Delfzijl staan meerdere hotels tot uw beschikking. Ook hier kunt als alternatief natuurlijk kiezen voor een overnachting in een pension of boekt u een Bed & Breakfast.

Kijk onder het hoofdstuk 'Toeristische informatie' voor een verwijzing naar de uitgebreide overzichten van de lokale VVV kantoren.

 

 
 
© 2013 - 2015 Het Gouden Pad • Ontwerp: TJO
Stichting Cultureel Slochteren Belevenis Collectief, Delfzijl VVV Slochteren